Kom godt igang hjemme i køkkenet

Et godt brød har også "følelser"!

Surdej kasseres mange steder når surdejen “fordres” – det er synd, og den er trods alt sprællevende og vores “ven”

Surdejs Knækbrød

Lækkert sprødt og knasende knækbrød - super sundt og nemt at lave. Du skal bruge: 150 gram surdej 50 gram grahamsmel 50 gram vand 50 gram havregryn 200 gram blandede frø og kerner - jeg har brugt solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner. Du kan også bruge nødder, det er lækkert…

Crackers – salte surdejskiks

Crackers – salte surdejskiks Super til snacks, i stedet for chips og/eller til oste-/rødvins-bordet Ingredienser 250 gram surdej (som ikke er fodret) 115 gram hvedemel, gerne fuldkorn ½ tsk havsalt eller tilsvarende 60 gram smør – som har rumtemperatur og er blødt og lækkert 2 spsk tørrede urter – fx…