Kom godt igang hjemme i køkkenet

Et godt brød har også "følelser"!

Velkommen

Hjerte

Kære bagevenner.

Hjertelig velkommen til vores blog del. Her vil vi komme med forskellige indlæg, fortælle lidt om hvad vi går og laver (og bager) – hvad der rører sig i røremaskinen og om vores idéer, indfald og tanker.

Har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os – enten direkte på bloggen (så andre læsere kan få gavn af dit spørgsmål), eller på vores facebookside: FarElskerDej.dk eller på mail surdej@farelskerdej.dk

Vi ønsker jer glædelig bagelyst, og håber i vil nyde vores side.

Mange hilsner

Meta og Carrsten.

 

 

2 Replies to “Velkommen”

  1. Hejsa
    Som “grøn” hvedesurdejsbager har jeg lige et spørgsmål til jeres hvedebrødsopskrift. Ung-surdejen, når den er blandet, skal den stå til næste dag eller 6-8 timer eller blandes direkte med “ dag 1”? Håber det gav mening.

    1. Hejsa… ked at det sene svar..
      Når ung-surdej er blandet og står på køkkenbordet, tager det ca 6-8 timer – derefter er det forhåbentligt vokset til det dobbelte – og klar til du bager.
      Temperatur betyder meget, og det er med til at gøre det hele lidt spændende…. det er spræl-levende og utroligt sjovt..
      Brug gerne et højt glas eller beholder, det gør det nemmere at se det vokser. Jeg sætter en elastik, der hvor ungsurdej starter – derefter er det bare at vente 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *