Kom godt igang hjemme i køkkenet

Et godt brød har også "følelser"!

Hvem er vi?

FarElskerDej.dk er startet af Carrsten og Meta. Vi er far og datter, og brænder begge to for det gode brød og for de spændende (og ofte uberegnelige) processer det er at bage med surdej.

Lidt om Carrsten

Tja, hvem er jeg – jeg er en glad amatør med en baggrund i IT. Var år tilbage lokket med på et bagekursus hos min store stjerne Simon Clemens fra Vejle (bogaktuel). Simon er en sand og ægte entusiastisk “brødmand”, og jeg blev smittet med surdejens velsignelser, og har bagt, læst, smagt, grædt, grinet og eksperimenteret lige siden. Mest til glæde for familien, men også (tror jeg) lidt trættende for dem med al min snak om mel, vand og salt. “Brødets Treenighed”.

Min opgave er at bage og fortælle om det… skønt ! – og så laver jeg lidt IT, og er iøvrigt en stolt far til 4 dejlige unger.

Håber du vil lege med hjemme i køkkenet – det er sjovt og nemt, og jeg vil være ved din side hele vejen, fra posen med mel, til den lune brødskive med koldt smør.
Og er du i tvivl, så tvivl ikke på at Far Elsker Dej !

[wpdm_package id=596 template=”link-template-button.php”]

Lidt om Meta 

Jeg hedder Meta og er 27 år. Jeg er mor til 2 skønne unger, og har fra jeg var ganske lille været utrolig glad for at bage og lave mad. Jeg går meget op i kvalitet og økologi, og i at mine børn får noget ordentlig og næringsrig mad. Udover brødbagning er jeg rigtig glad for at lave kager.

Jeg er kreativ i et køkken og olympisk guldmester i at lave “restemad”.
Jeg er hjemmegående på 6. år og passer vores yngste hjemme, hvilket har betydet at vi tit må være lidt kreative med maden for at få pengene til at række – det vil måske skinne lidt igennem på mine opslag.

Jeg laver primært det administrative arbejde, hvor min kære far, Carrsten er den ydmyge bagestjerne.

Tøv ikke med at kontakte os ved spørgsmål på surdej@farelskerdej.dk

Vores syn på råvarer og økologi.

Vi er vilde med økologi, og anvender udelukkende økologiske råvarer. Det gør vi fordi vi ønsker at lave det bedst mulige brød, og fordi brødet er så basal en bestanddel af vores daglige kost.
Vi vil aldrig prædike økologi – det er ens egen sag, og der er da argumenter omkring økologi der kan diskuteres. Vi er også godt klar over at brød nemt kan blive væsentligt dyrere at fremstille når det er økologisk. Vi holder selv nøje øje med hvor og hvornår der er tilbud på øko-mel.

Vigtigst er dog – at brødet er hjemmebagt, og der er lagt sjæl og kærlighed i brødet.