Kom godt igang hjemme i køkkenet

Et godt brød har også "følelser"!

Surdejs Knækbrød

Lækkert sprødt og knasende knækbrød - super sundt og nemt at lave. Du skal bruge: 150 gram surdej 50 gram grahamsmel 50 gram vand 50 gram havregryn 200 gram blandede frø og kerner - jeg har brugt solsikkekerner, sesamfrø, hørfrø og græskarkerner. Du kan også bruge nødder, det er lækkert…

Festboller med surdej

FESTBOLLER - DE GO'E SØNDERJYSKE Opskriften er lavet med inspiration fra vores søde sponsor: Skærtoft Mølle, og er tilpasset hist og pist så den kan bruges til surdej. Det er en anden teknik, men resultatet bliver mindst lige så lækkert. Det tager længere tid - men giver et fantastisk resultat…

Lav og pas din surdej

Start en surdej op fra bunden. Det er nemt og tager mellem nogle dage og en uges tid at lave en surdej fra bunden. Find en passende beholder, gerne gennemsigtig så man kan se luftbobler indeni, og med plads til at den kan vokse – gerne dobbelt så stor som…

Bagning med surdej

Bagning med surdej er et stort emne, så vi må begrænse os lidt. Vi har valgt (med undtagelser) nogle gode basisbrød, lyse brød og boller baseret på hvedemel, men da også super rugbrød. Vær med fra starten og giv dig selv, din familie en daglig brød-oplevelse, der vi ændre jeres…

Rugbrød

Rugbrød - Det hemmelige rugbrød" Opskrift på 2 gode og meget hemmelige rugbrød Tal uden parentes er beregnet til lille form 1,8 liter – Fede tal i parentes er beregnet til stor form 3,3 liter, og giver brød på ca. 2 kg stykket (vægten af våd dej). Dag 1 Ingredienser: 240…

Lyst brød med surdej

Lyst surdejs-hvedebrød med masser af næring Et klassisk surdejsbrød, som du kan variere som det passer dig. Denne opskrift er der ikke meget nyt i, men et suverænt udgangspunkt. Forberedelse: Start 6-8 timer før bagning med at lave en ung-surdej. Du tager: 30-40 gram surdej (en spiseske), 100 gram vand…