Kom godt igang hjemme i køkkenet

Et godt brød har også "følelser"!

Festboller med surdej

FESTBOLLER - DE GO'E SØNDERJYSKE Opskriften er lavet med inspiration fra vores søde sponsor: Skærtoft Mølle, og er tilpasset hist og pist så den kan bruges til surdej. Det er en anden teknik, men resultatet bliver mindst lige så lækkert. Det tager længere tid - men giver et fantastisk resultat…

Bagning med surdej

Bagning med surdej er et stort emne, så vi må begrænse os lidt. Vi har valgt (med undtagelser) nogle gode basisbrød, lyse brød og boller baseret på hvedemel, men da også super rugbrød. Vær med fra starten og giv dig selv, din familie en daglig brød-oplevelse, der vi ændre jeres…

Lyst brød med surdej

Lyst surdejs-hvedebrød med masser af næring Et klassisk surdejsbrød, som du kan variere som det passer dig. Denne opskrift er der ikke meget nyt i, men et suverænt udgangspunkt. Forberedelse: Start 6-8 timer før bagning med at lave en ung-surdej. Du tager: 30-40 gram surdej (en spiseske), 100 gram vand…