Kom godt igang hjemme i køkkenet

Et godt brød har også "følelser"!

Fars venner og støtter

Vi er vilde med vores venner, og vil gerne have flere

Vores venner – uanset om det er enkeltpersoner eller virksomheder – er alle nogle der brænder med en entusiastisk glød og glæde over det de laver. Hvis noget skal være godt og bæredygtigt (på alle plan), skal der lægges sjæl, lidenskab og kærlighed i arbejdet. Det er nemlig forudsætningen for “ordentlighed” og “kvalitet”.

Vi er stolte og taknemmelige for vores venner og støtter.

Vi håber du vil holde af vores venner som vi gør, og måske aflægger dem et besøg.

 


På Skærtoft Mølle A/S, hvor der i dag produceres en bred vifte af kornprodukter, gør de sig umage med altid at levere den bedste kvalitet og dermed opfylde deres egen målsætning:

At producere økologiske, sunde, velsmagende og helt friske kornprodukter.

Derfor stenformaler de deres vores mel, som altid indeholder den sunde kim og næringsrige fibre, de valser, knækker, skærer og polerer kornkerner med stor omhu, for at give vore kunder det bedste, de kan.

De har passion for det, de arbejder med, og de kan med rette være stolte af resultatet.

Besøg hjemmesiden: http://skaertoft.dk
Eller gå direkte til  produkterne: http://skaertoft.dk/om-produkterne/


En af årsagerne til det altid lykkes med super godt brød, boller og ikke mindst pizza, med den flotte skorpe og lækre krumme, er at vi bager direkte på bagestål.
Det er en 6 mm tyk stålplade, der afgiver massiv varme når brødet kommer ind i ovnen – effekten er 16 gange bedre end fx pizzasten.

Brødet får et “boost” og rejser sig meget hurtigt, og inden der dannes for megen skorpe på toppen af brødet. Pizza får den sprøde skorpe, og bliver faktisk bedre end “købepizza” (det siger familien).

Bagestålet er en af vores super gode venner – vi har bagt på hinanden længe, og varmen holder ved og ved.

Virksomheden Bagestålet kan levere dit nye bagestål fra dag til dag, og vi her hos “Far Elsker Dej”, garanterer du bliver vildt begejstret.

Besøg dem, se videoer, læs opskrifter og anmeldelserne.

Besøg hjemmesiden: https://bagestaalet.dk/ 


Den LILLE Brødfabrik er en blog og kogebog til hjemmebageren, her hjælper Simon Clemens sammen med dig at knække koden til et bedre brød og mad med kant.

Du får nye opskrifter, bagetricks og spørge løs om Surdejsbrød og mad med identitet. Simon er tidligere ejer af det økologiske surdejsbageri Brød & Co i Vejle, og professionel kok. Simon har været min “igangsætter” og inspirator udi surdejens glade verden, og vi er glade over at have hans støtte og backup.

Besøg Simon Clemens og Den LILLE Brødfabrik, og være med ved udgivelse af hans første bagebog: https://www.facebook.com/denlillebroedfabrik/

Hjemmesiden for Den LILLE Brødfabrik: http://denlillebroedfabrik.dk/